bestdeveloper.ro⬅⬅⬅ Best Result !☝

A shinko felragasztja a gumiabroncsok nyomását. Rendszeresen ellenőrizze a gumiabroncs nyomását és tartsa magát. A megfelelő guminyomás jelentősen befolyásolhatja a gépkocsi használatát: mint például a jármű élettartamát, az üzemanyag-fogyasztást és a vezetés. Terhelési index (LI = Load Index): A gumiabroncs maximális terhelhetőségét mutatja, megfelelő (gyári előírt) nyomásérték használatával..

A shinko felragasztja a gumiabroncsok nyomását
A gumiabroncsok leszerelésekor a kerék helyzetét meg kell jelölni (pl. Több hónapos tárolás esetén a gumiabroncsok nyomását csökkentse a felére. Minden út előtt ellenőrizze a gumiabroncs megfelelő állapotát és kellő nyomását.

Terhelési index (LI = Load Index): A gumiabroncs maximális terhelhetőségét mutatja, megfelelő (gyári előírt) nyomásérték használatával. Rendszeresen ellenőrizze a gumiabroncs nyomását és tartsa magát. A megfelelő guminyomás jelentősen befolyásolhatja a gépkocsi használatát: mint például a jármű élettartamát, az üzemanyag-fogyasztást és a vezetés.

Az önhordó gumiabroncsok nyomásérzékelésére szolgáló rendszerek (azaz.

Társkereső profil fotós toronto

Yozshudal
Kajikazahn
Hogyan válaszolhatsz a randevúkon

1 years ago 56 Comments A, shinko, felragasztja, a, gumiabroncsok, nyomásátA, shinko, felragasztja, a, gumiabroncsok, nyomását7,622
bestdeveloper.ro on Facebook
Recent Posts
Kentucky társkereső weboldal